Sport 5 Ianuarie 2008 00:01
Australianul a scapat de concediere datorita embargoului pus pe FIFA pe transferurile Universitatii Craiova.

Conform finantatorului Stiintei, Adrian Mititelu, Michael Baird va primi o noua sansa din partea antrenorului Nicolo Napoli.

“Am discutat cu Napoli si mi-a confirmat ca ii va da o ultima sansa lui Michael Baird. I-am explicat despre situatia cu transferurile, ca avem embargo vreme de un an, insa conform politicii clubului italianul mi-a explicat ca doreste sa promoveze citiva jucatori tineri. Hotarirea ii apartine in totalitate si nu vreau sa ma opun. Ceilalti patru, Gargalie, Velcovici, Stoianof si Ciuca, au valoare, insa forma lor slaba din ultima vreme si politica de promovare a jucatorilor tineri a facut ca acestia sa nu mai intre in vederile lui Napoli. Sint ceva oferte pentru ei, insa nimic concret. Pe Baird l-au dorit doua echipe din Australia, sub forma de imprumut, insa Napoli a refuzat sa-l dam”, a declarat Mititelu pentru editia online a Prosport, desi cu citeva zile in urma sustinea ca nu vrea sa mai opreasca nici un “disponibilizat” in lot.

In plus, finantatorul Universitatii i-a dat replica lui Sorin Cirtu, care afirmase despre Nicolo Napoli ca nu are interes sa promoveze tineri la echipa mare: “M-am saturat de sfaturi gratuite, pentru ca le poate da oricine. De cind sint in fotbal am primit mii de sfaturi”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.