Sport 5 Ianuarie 2008 23:59
In acest sfarsit de saptamana se joaca partide interesante in campionatele din Spania, Portugalia si Grecia. Am ales cinci dintre ele, toate avand cote de cel putin 2.

l Mallorca - Barcelona 2. Cota 2. Catalanii sunt la sapte puncte de liderul Real Madrid si nu-si mai permit pasi gresiti. si-au revenit in meciurile jucate in deplasare inca din etapa trecuta cand au invins la Valencia si o pot face din nou in fata unei echipe, Mallorca, pe al carei teren au invins mereu in ultimii sapte ani.

l Deportivo La Coruna - Atletico Madrid 2. Cota 2,4. Gazdele sunt in eclipsa de forma si joaca foarte slab pe propriul teren. De acest lucru poate profita Atletico pentru a castiga, dupa 13 ani, pe terenul lui Deportivo.

l Espanyol Barcelona - Villarreal 2. Cota 3,4. Derbyul pentru locul trei in Primera Division se poate incheia cu o surpriza, pentru ca oaspetii, o echipa de totul sau nimic in deplasare, se simt foarte bine in ultimii ani pe terenul lui Espanyol.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.