Sport 5 Ianuarie 2008 23:47
Actionarul “cainilor”, Vasile Turcu, sustine ca portarul echipei nationale s-ar putea desparti de Dinamo cel tarziu in aceasta vara. Potrivit actionarului, la fiecare meci al lui Dinamo din acest tur, au fost cel putin 4-5 impresari care l-au urmarit pe Lobby.
“Lobont ar putea pleca la vara. La fiecare meci au venit sa il urmareasca cel putin 4-5 impresari. Nu mai putem rezista la infinit ofertelor venite pentru el. Oricum, nu se pune problema ca el sa plece pana la vara. Avem mare nevoie de el pana atunci”, spune Turcu.

Lobby a fost curtat cu insistenta de Benfica si Lazio in ultimul timp. Daca la echipa din Italia ar putea juca meci de meci, la formatia din Lisabona nu ar avea drept de joc in competitiile europene, din cauza ca a participat in dubla cu Elfsborg si Lazio, cu Dinamo. Astfel, pentru a fi pregatit suta la suta inainte de EURO 2008, Bogdan Lobont prefera sa plece de la Dinamo din vara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.