Sport 3 Ianuarie 2008 01:43
Gigi Becali e increzator in sansele echipei Steaua de a se califica din nou in grupe

Patronul formatiei din Ghencea a uitat de dusmania din timpul campionatului si le-a urat numai de bine adversarilor Stelei in noaptea dintre ani. Latifundiarul din Pipera, care a petrecut Revelionul la hotelul lui George Copos de la Poiana Brasov, afirma ca cea mai mare dorinta, si in 2008, ramane participarea in Europa.

“2007 a fost cel mai bun an. La fotbal, am jucat in Liga Campionilor in 2007, acum ocupam ce loc ocupam, dar in 2008 vom juca din nou in Liga. Oricum, daca ma pregatesc acum 5-6 luni, devin golgeterul Romaniei cu Steaua. Sunt talentat la toate pentru ca m-am nascut cu stea in frunte”, a glumit Gigi Becali, care a dansat, a cantat si a baut sampanie impreuna cu rivalul Copos.

“Daca ii cant imnul Champions League lui Copos, se intreaba ce-i aia, o sa spuna ca este pe alta planeta daca i-l cant. Adversarilor Stelei sa le dea Dumnezeu sanatate in 2008 si multe infrangeri. Am ascultat doar muzica aromana pentru ca eu sunt un om conservator si nu-mi plac nebuniile astea, ci doar muzica conservatoare”.

Cu cateva ore inainte de trecerea in 2008, Steaua i-a achizitionat si pe cei patru jucatori de care s-a vorbit in ultima vreme: Armenteros de la Sevilla, brazilianul William, Dario Fernandez si Habibou. Adrian Ilie l-a anuntat pe seful din Ghencea, aproape de miezul noptii, ca a rezolvat transferul celor patru, care sunt dispusi sa califice echipa lui Lacatus in Liga. “Chiar acum mi-a confirmat Adi Ilie ca cei patru jucatori vor veni in Ghencea”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.