Sport 3 Ianuarie 2008 01:40
Dupa Habibou, in Ghencea urmeaza sa mai ajunga Armenteros, Barbosa si Dario Fernandez, patronul Gigi Becali urmand a scoate din buzunar peste 3 milioane de euro pentru aceste transferuri.

Noul an a adus alte trei transferuri in Ghencea. Este vorba despre argentinienii Emiliano Armenteros si Dario Fernandez, precum si despre brazilianul Wiliam Xavier Barbosa. “Este adevarat, sunt jucatorii Stelei”, a confirmat patronul Gigi Becali.

INCREDERE. De tratative si celelalte formalitati s-a ocupat managerul general Adrian Ilie. “Am incredere in capacitatea de manager a lui Adrian Ilie, iar primele rezultate se vad deja”, a mai adaugat Gigi Becali. Argentinianul Armenteros are 21 de ani si ultima oara a evoluat la cosmarul Stelei din ultimii ani, FC Sevilla, insa doar la echipa secunda. In 18 etape din acest sezon, mijlocasul a prins rar un post de titular la gruparea din Segunda Division.

Celalalt argentinian, Dario Fernandez, a fost jucator de baza al grecilor de la Panionios Atena. Este tot mijlocas, are 29 de ani, iar pentru transferul sau urmeaza sa semneze pe trei sezoane si va castiga 150.000 de euro pe an, plus alte bonusuri. Brazilianul Barbosa are 24 de ani si a evoluat in acest sezon pentru echipa japoneza de liga secunda Vegalta Sendai.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.