Sport 3 Ianuarie 2008 01:38
Dorit pana acum ca director tehnic, Mircea Lucescu ar putea deveni actionar la formatia campioana, fiindu-i promise 20 de procente, in timp ce Lucescu junior are pregatit un contract pe trei ani, cu un salariu de 350.000 de euro pe sezon.
Oficialii dinamovisti nici nu se gandesc sa renunte la visul aducerii lui Mircea si Razvan Lucescu in stefan cel Mare, desi in ultima saptamana ambii au anuntat ca, momentan, nu pot face acest pas.

INSISTENTE. Desi se afla in vacanta la Cancun, in Mexic, presedintele executiv al “ros-albilor”, Cristi Borcea, nu-l slabeste cu telefoanele pe Razvan Lucescu, in prezent la FC Brasov. in acelasi timp, presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, insista pe langa Mircea Lucescu, aflat sub contract cu ucrainenii de la sahtior Donetk pana in vara anului 2008. Daca pana acum discutiile cu Lucescu senior s-au purtat pentru postul de director tehnic, “cainii” insista si ii ofera 20% din actiunile clubului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.