Derby-ul Steaua-Dinamo, programat duminica, 10 aprilie, va fi arbitrat de o brigada elvetiana. Marele meci din Ghencea, de rezultatul caruia atirna in buna masura soarta campionatului, i-a fost incredintat lui Massimo Busacca, care a oficiat si la intilnirea Steaua-Villarreal, din "optimile" Cupei UEFA.
"Centralul" va fi ajutat la cele doua linii de Matthias Arnet si Narciso D’Emilio.

Nici intilnirea Steaua-Rapid, de miercuri, 13 aprilie, n-a fost lasata pe miinile unor "fluierasi" autohtoni, fiind chemati arbitri din Norvegia: Tom Henning - la centru, Geir Age Holen si Jan Petter Randen - la cele doua linii. Ion Craciunescu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a mentionat ieri ca toti componentii brigazilor straine sint clasati mai bine decit omologii lor romani in ierarhiile UEFA.

Cheltuielile cu transportul, masa, cazarea si baremul arbitrilor straini se ridica la aproximativ 16.000 de euro si vor fi achitate de clubul organizator, Steaua.
Venirea acestor brigazi face parte din cadrul unui program derulat sub patronajul UEFA, care prevede schimburi de experienta intre "fluierasii" din Norvegia, Elvetia, Suedia si Romania.

Alte doua partide din Divizia A vor fi conduse de brigazi din aceste tari. In schimb, Alexandru Tudor, Cristian Balaj si Ionica Serea vor oficia in campionatele din Norvegia, Elvetia si Suedia.

Preturi decente

Un bilet la peluze pentru derby-ul Steaua-Dinamo, programat duminica, de la ora 20.15, in etapa a 19-a din Divizia A, costa 50.000 de lei. Pentru un tichet la tribuna a II-a se vor plati 100.000 de lei, in timp ce un loc la tribuna I costa 150.000 de lei. Pretul unui bilet la tribuna "zero" este de 300.000 de lei, iar la fotolii - un milion de lei. Tichetele vor fi puse in vinzare miine, la stadionul Steaua.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.