PROIECT. Tehnicianul de sub Tampa vrea sa faca istorie in Europa pe banii lui Ioan Neculaie. Antrenorul nu a preluat campioana Romaniei, deoarece Ioan Neculaie i-a promis ca va investi 100.000.000 de euro in FC Brasov
Actionarii dinamovisti au "tras" insistent de tehnicianul celor de la FC Brasov inainte si dupa demisia lui Walter Zenga. Razvan Lucescu a ascultat atent propunerea si parea cu adevarat interesat. Strategia promisa de Cristi Borcea era una pe placul tanarului tehnician, care avea ca tinta participarea in grupele Ligii Campionilor. Dupa o discutie preliminara, Razvan Lucescu s-a intalnit cu patronul sau si i-a prezentat oferta primita din partea clubului din soseaua Stefan cel Mare. Ioan Neculaie i-a cerut cateva zile de ragaz, pentru a veni cu o contra-oferta. Cifrele au fost impresionante: 100.000.000 de euro bagati in infrastructura, transferuri si salarii. Lucescu junior a acceptat provocarea si a refuzat oferta venita din "Stefan cel Mare", oficialii dinamovisti orientandu-se spre Mircea Rednic.

Ioan Neculaie vrea sa rivalizeze cu ceilalti patroni care au anuntat investitii de 100 de milioane de euro pentru sezonul viitor la echipele lor, Arpad Paszkany si Marian Iancu. Primul pas este refacerea arenei "Silviu Ploiesteanu", stadion pe care patronul brasovean doreste sa-l modernizeze si sa-i mareasca numarul de locuri, de la 12.670 la 25.000. In plus, se va investi si in baza de antrenament, care va fi adusa la standarde europene. Obiectivul pentru primul sezon va fi participarea in Cupa UEFA, iar pentru urmatorul an se doreste patrunderea in grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.