Columbianul Zapata a impresionat pe Emirates la ultimul meci din grupele Champions League pe care Steaua l-a disputat in compania celor de la Arsenal. Dei la inceput a fost doar un zvon, acum se pare c e tot mai real interesul lui Wenger pentru Zapata, acesta fiind dorit i de Tottenham Hotspur. ansele ca Rufay s ajung in Anglia sunt destul de mari, cele dou echipe londoneze luptandu-se pentru a obine semntura lui. Columbianul este in continuare monitorizat i de marile rivale din Sevilla, Betis fiind cea mai interesat de a-l cumpra pe Zapata.

Mijlocaul Ovidiu Petre este i el foarte aproape de a semna un contract pe 4 ani cu Olympiacos Pireu, echip care se mai afl inc in Liga Campionilor i care va intalni pe Chelsea in optimile de final. Alturi de Petre pe lista clubului din Grecia mai figureaz i Sotiris Kyrgiakos (Eintracht Frankfurt).

La capitolul sosiri, Steaua a demarat negocierile pentru fundaul sloven al lui Sochaux, Bojan Jokici. Ca i in cazul lui Mitea la Ajax, francezii l-ar lsa s plece sub form de imprumut din cauza unei concurene puternice pentru postul pe care Jokici nu poate s-l mai prind.

Plean e refcut complet

Accidentat grav in meciul cu CFR Cluj, Mihi Plean este complet refcut i poate incepe antrenamentele. Lucrul acesta se va intampla abia pe 8 ianuarie, cand Steaua ii va relua pregtirile. Plean s-a accidentat pe 19 august, la meciul CFR Cluj - Steaua (0-0), el fiind diagnosticat cu fractura de peroneu stang