Interesul lui Dinamo de a-l readuce pe Mitea inapoi este mare, singurul impediment fiind salariul acestuia, care in acest moment este de 600.000 de euro.

Pentru aceti bani, Mitea nu va putea evolua niciodat la Steaua, pentru c “s-ar strica vestiarul”, dei, in ultima perioad, s-a vorbit c cele dou mari rivale i l-ar disputa pe juctor.

Singura variant pentru Nicolae Mitea rmane Dinamo, echipa cu care, dup toate probabilitile, va face cantonamentul de iarn.

Adrie Koster, antrenorul lui Ajax, a declarat c Mitea e liber s-i caute o echip in Romania, rmanerea lui la Amsterdam nefiind pe placul staff-ului tehnic.

“La Ajax e o concuren mare pe posturi i, din pcate, pe postul su e lupt, nu glum. I s-a permis s-i caute o echip in Romania i, in cazul in care ii va gsi una, el e liber s plece”, a spus Koster. Inainte de a se transfera la Ajax (2003), Mitea a evoluat la Dinamo Bucureti in 9 partide.

La 27 de ani, mijlocaul german de origine roman Albert Streit a semnat o inelegere pe 4 ani cu vicecampioana Germaniei, Schalke 04. Tranzacia dintre Eintracht Frankfurt, fosta echip, i Schalke a fost estimat la 2 milioane de euro.

Streit, dei n-a intrat niciodat in vede-rile selecionerilor echipei Romaniei, a marcat in Bundesliga 94 de goluri, cluburile pe la care a mai trecut fiind FC Koln i VfL Wolfsburg.

Sergiu Radu, prezentat oficial la Stuttgart

Marica are de ce s fie mulumit. El nu va mai fi singurul roman din atacul lui VFB Stuttgart. Fostul rapidist Sergiu Radu, poreclit i “Schij”, datorit fizicului su, a semnat recent o inelegere cu una dintre cele mai cunoscute echipe din Germania, VFB Stuttgart. El a fost prezentat oficial la sfaritul sptmanii i va purta tricoul cu numrul 39.