Interesul lui Dinamo de a-l readuce pe Mitea inapoi este mare, singurul impediment fiind salariul acestuia, care in acest moment este de 600.000 de euro.

Pentru acești bani, Mitea nu va putea evolua niciodată la Steaua, pentru că “s-ar strica vestiarul”, deși, in ultima perioadă, s-a vorbit că cele două mari rivale și l-ar disputa pe jucător.

Singura variantă pentru Nicolae Mitea rămane Dinamo, echipa cu care, după toate probabilitățile, va face cantonamentul de iarnă.

Adrie Koster, antrenorul lui Ajax, a declarat că Mitea e liber să-și caute o echipă in Romania, rămanerea lui la Amsterdam nefiind pe placul staff-ului tehnic.

“La Ajax e o concurență mare pe posturi și, din păcate, pe postul său e luptă, nu glumă. I s-a permis să-și caute o echipă in Romania și, in cazul in care iși va găsi una, el e liber să plece”, a spus Koster. Inainte de a se transfera la Ajax (2003), Mitea a evoluat la Dinamo București in 9 partide.

La 27 de ani, mijlocașul german de origine romană Albert Streit a semnat o ințelegere pe 4 ani cu vicecampioana Germaniei, Schalke 04. Tranzacția dintre Eintracht Frankfurt, fosta echipă, și Schalke a fost estimată la 2 milioane de euro.

Streit, deși n-a intrat niciodată in vede-rile selecționerilor echipei Romaniei, a marcat in Bundesliga 94 de goluri, cluburile pe la care a mai trecut fiind FC Koln și VfL Wolfsburg.

Sergiu Radu, prezentat oficial la Stuttgart

Marica are de ce să fie mulțumit. El nu va mai fi singurul roman din atacul lui VFB Stuttgart. Fostul rapidist Sergiu Radu, poreclit și “Schijă”, datorită fizicului său, a semnat recent o ințelegere cu una dintre cele mai cunoscute echipe din Germania, VFB Stuttgart. El a fost prezentat oficial la sfarșitul săptămanii și va purta tricoul cu numărul 39.