Se anunta o iarna cu schimbari in Ghencea

Pentru prima oara dupa mult timp, lotul Stelei ar putea fi subiectul unor modificari masive in aceasta pauza competitionala de iarna. Goian, Dica si Ovidiu Petre sunt ofertati din Europa, iar antrenorul Marius Lacatus este plecat sa urmareasca mai multi jucatori straini.

Desi internationalii Dorin Goian si Nicolae Dica erau dati ca si transferati, primul jucator important care ar putea sa paraseasca Ghencea este mijlocasul Ovidiu Petre.

RECORD

Conform unor surse, cele trei echipe importante ale Rusiei - Spartak, TSKA si Lokomotiv - sunt gata sa ofere patru milioane de euro pentru fotbalistul adus la Steaua in urma cu un an si jumatate de la Poli Timisoara pentru 1,1 milioane. in cazul in care tranzactia se va realiza, iar suma va fi confirmata, Ovidiu Petre ar putea deveni cel mai scump jucator plecat din campionatul intern, dupa 17 ani in care recordul a fost detinut de transferul lui Gica Hagi de la Steaua la Real Madrid. Desi Ovidiu Petre nu se afla pe lista de disponibilizati, Steaua nu va refuza oferta extrem de tentanta a rusilor. Steaua are insa o problema. Partenerul lui Petre din centrul terenului, Florin Lovin, vrea si el sa plece, avand o oferta de 500.000 de euro tot din campionatul rusesc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.