Considerat mogulul tenisului mondial, romanul Ion Tiriac este tot mai aproape sa-si vada visul cu ochii: organizarea unui turneu de Grand Slam.

Federatia Australiana de Tenis a anuntat oficial ca este in pericol sa piarda Australian Open in favoarea lui Tiriac si a solicitat 300 de milioane de dolari de la guvern pentru a face fata concurentei.

Considerat cel mai puternic om din tenisul mondial, romanul Ion Tiriac este tot mai aproape sa-si vada visul cu ochii: sa organizeze un turneu de Grand Slam.

Sutele de milioane de euro investite de guvernul spaniol in proiectul inventat de Tiriac la Madrid (gazda unuia dintre cele mai bogate turnee de tenis), dar si influenta de care se bucura romanul in cercurile inalte din lumea „sportului alb”, se pare ca ii dau dreptul sa spere la preluarea unuia dintre cele patru concursuri de Grand Slam sau chiar la crearea unui al cincilea care sa fie gazduit de capitala Spaniei. Zilele acestea, Federatia Australiana de Tenis a anuntat oficial ca este in pericol sa piarda organizarea Australian Open (primul turneu de Grand Slam al sezonului) in favoarea lui Ion Tiriac.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.