Presedintele Nicolae Badea a lasat sa se inteleaga ca echipa din "Groapa" nu mai are sanse la ocupare unuia dintre primele doua locuri in campionat
Nicolae Badea, presedintele CA de la Dinamo, a admis ieri, la Gala Sportului Dinamovist, ca echipa sa are putine sperante pentru un loc de Liga Campionilor la anul. "Din pacate, si in viata, si in sport sunt momente in care esti mai putin inspirat, momente in care eforturile pe care le faci ca sa te pregatesti nu se implinesc. Trebuie sa ne pastram cumpatul, sa incercam sa gasim in aceasta iarna solutiile cele mai productive pentru club, pentru a obtine o calificare intr-o competitie europeana la sfarsitul acestui campionat si sa pregatim urmatoarele doua, trei editii de campionat", a declarat Badea.

Seful dinamovist a comentat si campania de transferari: "In general, in perioada aceasta toata lumea vine, toata lumea pleaca, este ca in Gara de Nord. Ceea ce este cert, nu va pleca nici un jucator care va raspunde si care va dori sa participe la provocarea unui nou proiect, pentru urmatorii doi sau trei ani. Avem obligatia sa continuam, in vara am luat aceasta decizie, va trebui sa incercam. Va fi o perioada de pregatire lunga, destul de aspra ca program, dar toti jucatorii sunt constienti ca trebuie sa-si recastige o pozitie in ierarhia interna".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.