Cu toate ca Cyril Thereau a marcat singurul gol pentru Anderlecht in partida pierduta cu Getafe, scor 2-1, managerul gruparii belgiene a declarat ca in aceasta iarna se va gasi o solutie pentru plecarea francezului.

Atacantul francez Cyril Thereau a marcat, miercuri, golul de onoare in partida pe care Anderlecht a pierdut-o in deplasare, cu Getafe, echipa la care Cosmin Contra a evoluat toate cele 90 de minute. Cyril Thereau a marturisit la sfarsitul meciului ca golul marcat este unul pentru moral si i-l dedica antrenorului Ariel Jacobs, care a avut incredere in el.

“Sunt bucuros ca am inscris, chiar aveam nevoie de un gol care sa-mi redea increderea si moralul. Acest gol este si o multumire adresata antrenorului, care m-a folosit in ciuda criticilor de multe ori neintemeiate”.

Anderlecht e in "16-imile" UEFA

Cu toate ca a pierdut la Getafe, Anderlecht Bruxelles s-a calificat in “16-imile” Cupei UEFA. Managerul gruparii belgiene, Herman Van Holsbeeck, a afirmat ca Thereau a trecut prin momente dificile in ultimele luni, iar transferul sau nu a fost unul dintre cele mai reusite. “in aceasta iarna vom incerca sa gasim o solutie pentru el”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.