Dupa victoria la Piatra Neamt, echipa giulestena s-a apropiat la cinci puncte de lider si spera sa castige titlul in Liga I, pentru al doilea an consecutiv.

Rapid a invins miercuri seara, in deplasare, cu 1-0 pe Ceahlaul, intr-un meci restant din etapa a 9-a a Ligii I, si incheie anul 2007 pe locul doi in clasament, la cinci puncte distanta de liderul CFR Cluj, informeaza Ziua.

"Normal ca suntem bucurosi cand terminam anul cu o victorie importanta, muncita in conditii grele. Imi pare rau ca n-am facut 2-0, dar imi felicit jucatorii pentru toate realizarile din campionat. La reluarea pregatirilor sper sa revin in forta pentru ca ne asteapta un retur de foc. Eu ma gandesc doar sa castig toate meciurile care ne-au mai ramas. Nu comentez arbitrajul, dar consider ca se puteau evita multe din situatiile contestabile. Gazdele merita felicitari pentru ca au pus la dispozitie un teren pe care s-a putut juca", a spus antrenorul giulestenilor, Mircea Rednic

Potrivit EVZ, victoria Rapidului la Piatra-Neamt a facut ca batalia la varful clasamentului sa devina mai interesanta. Daca echi-pele din Gruia si din Giulesti promit sa se dueleze pentru titlu, Unirea Urziceni, Steaua si Poli Timisoara sunt indreptatite sa spere la locul doi, care asigura prezenta in preliminariile Ligii Campionilor.

Ocupantele locurilor 6 si 7, Dinamo Bucuresti, respectiv FC Vaslui par sa se fi resemnat cu un loc de Cupa UEFA. Nici in partea de jos a clasamentului nu va fi liniste. Dintre formatiile codase, doar Universitatea Cluj pare condamnata la retrogradare. Intre penultima clasata, Pandurii Targu-Jiu si locul 11, Universitatea Craiova, sunt doar 5 puncte.

Gandul adauga ca, antrenorul Rapidului, Mircea Rednic, a petrecut alaturi de elevii sai, ieri, dar a plecat in aceeasi zi in Belgia, in cautare de jucatori.

„Nu am stabilit exact de cati jucatori avem nevoie pentru retur. Vor veni doi-trei jucatori ca sa intarim lotul. Acum plec in Belgia si ma duc sa vad doua meciuri acolo: Anderlecht - Mons si Cercle Bruges - La Gantoise (Cercle Briges urmeaza sa intalneasca duminica Sporting Charleroi si nu La Gantoise n.r.). Ce vom aduce nu vor fi atacanti, ca avem atacanti”, a spus Rednic, adaugand ca Rapidul putea mai mult in turul de campionat.

„Am fi putut mai mult in acest tur. si n-am putut mai mult din cauza noastra. CFR a fost mult mai puternica acum. Dar o sa vina o perioada de pregatire si sper ca la sfarsitul sezonului sa fim pe primul loc. Ne dorim foarte mult sa castigam campionatul. Oricum, ne astepteapta un retur foarte greu”, a adaugat antrenorul giulestean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.