Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat ca niciun jucator dinamovist nu va parasi lotul campioanei in aceasta pauza competitionala, infirmand astfel zvonurile privind plecarile lui Zicu la Steaua si Pulhac la Timisoara.

"Niciodata la Steaua! Ianis a crescut la Dinamo, viata si ascensiunea lui in fotbal se confunda cu Dinamo. Pentru Zicu nu exista alta echipa in Romania. Cand era la Rapid, gandurile lui erau numai la Dinamo. Vorbeam zilnic cu el despre situatia echipei noastre pentru ca isi doarea din tot sufletul sa se intoarca in "stefan cel Mare". Dovada e ca a revenit la singura lui dragoste, Dinamo. A renuntat la multi bani pentru a imbraca tricoul lui Dinamo si merita tot respectul fanilor", a precizat Borcea.

Lobont, indispensabil echipei

Borcea a mentionat ca a avut o discutie cu portarul Bogdan Lobont, care i-a transmis ca nu va pleca de la echipa. "in alta ordine de idei, nu exista nicio zi in presa fara o oferta pentru Bogdan Lobont. Urmarind site-urile tuturor dinamovistilor, suporterii sunt un pic ingrijorati, chiar daca Lobont a anuntat ca a obosit sa tot repete ca nu pleaca de la Dinamo. ÇLobbyÈ este un jucator de mare caracter", a adaugat Borcea. in alta ordine de idei, fundasul Cristian Pulhac a spus ieri ca isi doreste sa fie transferat: "Nu stiu daca neaparat la Poli Timisoara, dar as vrea un transfer. As prefera sa plec in strainatate, dar nu sunt excluse nici variantele din tara", a afirmat Pulhac.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.