Fundasul suedez este primul jucator legitimat in Romania care va incasa un salariu anual de 500.000 de euro

Cu doua zile inaintea meciului de la Timisoara, derby-ul acestei ultime etape din Liga 1, CFR Cluj si-a prezentat ultima achizitie, suedezul Mikael Dorsin, venit gratis de la Rosenborg Trondheim. Fara sa fie un nume foarte cunoscut, Dorsin este un international care a jucat pana acum trei zile cu echipa norvegiana in Liga Campionilor, avand evolutii apreciate in meciuri tari, cu Chelsea, Valencia si Schalke 04. Prin urmare, Clujul, in ciuda avansului confortabil din clasament, continua sa se intareasca, insa Dorsin nu va avea drept de joc decat din primavara.

Mikael Dorsin, cu care CFR Cluj a ajuns la un acord inca din luna octombrie, a fost prezentat ieri oficial si a primit numarul 33. "Numarul 3 este numarul lui norocos, asa ca i-am dat 33 ca sa fie de doua ori norocos la CFR Cluj", a explicat Iuliu Muresan, presedintele lui CFR, aceasta alegere.

"Am venit la Cluj pentru ca este un club cu ambitii mari, vrea sa castige campionatul si sa joace in cupele europene. Voi face tot ce imi sta in putere ca fotbalist ca sa ajut echipa sa atinga obiectivele europene. Oferta de la Cluj mi s-a parut interesanta pentru ca fotbalul romanesc este apreciat in Scandinavia. Am analizat impreuna cu sotia mea si am ajuns la concluzia ca este alegerea cea buna", a spus Dorsin.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.