Presedintele Valeriu Argaseala sustine ca negocierile cu Anderlecht si cu Charleroi continua pentru Thereau si Camus, desi pe primul Gigi Becali nu il vrea decat gratis, iar al doilea a precizat deja ca nu doreste sa joace in Romania.
Argaseala a anuntat ieri ca asteapta raspunsuri din Belgia pentru transferurile celor doi fotbalisti. "N-am primit nici o veste hotaratoare pentru Thereau si Camus. Am vorbit azi (n.r. ieri) si cu Anderlecht, si cu Charleroi, ramane sa ne dea un raspuns azi, maine, stiti cum sunt negocierile. Sunt deocamdata discutii intre cluburi, cu jucatorii vorbim pe urma, cu ei am vorbit doar de principiu, intai trebuie sa avem acceptul cluburilor", a spus Valeriu Argaseala.

Alaturi de oficialul stelist, antrenorul Marius Lacatus si jucatorii Nicolae Dica, Florin Lovin, Dorin Goian si Ovidiu Petre au fost prezenti ieri la un magazin al unui sponsor al clubului, care a aniversat un an de activitate. Pe parcursul vizitei stelistilor au venit peste o suta de amatori de autografe, carora li s-au oferit fulare, fanioane si tricouri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.