Ii reprosez lui Mircea Sandu faptul ca nu a reusit sa-l aduca pe Mircea Lucescu la echipa nationala. Dar sa nu uitam ca a facut si lucruri bune, in perioada 1990-2000, cand s-au reusit acele calificari la turneele finale", a spus Copos, unul dintre contestatarii presedintelui FRF

Rapid Bucuresti a invins fara probleme, scor 3-0, pe CFR Cluj si s-a apropiat la numai un punct de Steaua, care are insa un joc mai putin disputat. Cei 6000 de suporteri prezenti in Giulesti au asteptat 18 minute pana cand favoritii lor au trecut in avantaj. Atunci, Ionut Stancu a executat un corner de pe partea dreapta, iar Flavius Moldovan a reluat cu capul in plasa. Elevii lui Razvan Lucescu au intrat la pauza cu un avans de doua goluri, dupa ce Vali Negru a marcat cu un sut sub bara, de la 12 metri lateral dreapta. La adapostul celor doua goluri, Rapid a jucat relaxat dupa pauza, dar, chiar si in aceste conditii, a mai inscris o data. In minutul 90, Buga a reluat in plasa o centrare primita de pe partea stanga de la Vasilache.

"A fost un meci frumos, pe care am reusit sa-l castigam la o diferenta ce nu poate fi pusa la indoiala. Rapid a demonstrat ca joaca toate meciurile pe teren. Campionatul este greu, pentru ca am jucat un singur meci in patru luni si acum, intr-o luna si jumatate, vom avea un program aglomerat", a spus Razvan Lucescu, care a adaugat ca era normal ca Steaua sa mai cedeze puncte.

"Pentru echipele care se bat la titlu, rezultatul Stelei este un pas fals. Oricum, acest rezultat face parte din joc. Asa cum am facut si noi, era normal ca si Steaua sa cedeze puncte", a punctat tehnicianul giulestean. Aurel Sunda, antrenorul lui CFR Cluj, a afirmat ca doar greselile personale impiedica formatia sa sa obtina rezultate mai bune. "Sper sa castigam urmatorul meci de acasa, cu Apulum. Clujul nu este in criza, jocul nu a demonstrat acest lucru. Doar niste greseli personale ne priveaza de rezultate mai bune", a declarat Sunda.

In alta ordine de idei, patronul clubului Rapid, George Copos, unul din contestatarii lui Mircea Sandu, a declarat ca a fost surprins de decizia presdintelui FRF. "Este o mare surpriza pentru mine anuntul domnului Mircea Sandu. Sa nu uitam ca a facut si lucruri bune, in perioada 1990-2000, cand s-au reusit acele calificari la turneele finale. Dupa 2000 insa, calificarile au lipsit si poate ca nu a luat cele mai bune decizii. Eu ii reprosez faptul ca nu a reusit sa-l aduca pe Mircea Lucescu la echipa nationala. Dar, acum, dupa victoria din Macedonia, cine stie, calificarea ne-o poate aduce si Victor Piturca", a spus Copos, care a adaugat ca s-a grabit dupa meciul Romania-Olanda, cand a cerut demisia presedintelui FRF.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.