Atacantul Adrian Mutu a declarat, la primirea titlului de cel mai bun jucator roman al anului ca ar trebui sa imparta distinctia cu restul jucatorilor din echipa nationala.
„Pentru mine este o incoronare a sacrificiilor pe care le-am facut anul acesta. Evolutiile mele de la Fiorentina si calificarea la Campionatul European au contat cel mai mult in faptul ca am primit acest trofeu. Ar fi trebuit sa fie toata echipa nationala alaturi de mine pe scena, sa fim numiti fotbalistii anului. Calificarea la Euro-2008 era o performanta care ne lipsea si pe care o asteptam“, a spus Mutu.

Internationalul roman s-a referit si la grupa in care am cazut la Euro 2008, afirmand ca el si coechipierii sai vor trebui sa dea dovada de determinare si oportunism. „La Campionatul European avem o grupa nu grea, ci foarte grea, dar nu numai noi riscam sa iesim din prima faza, ci toate echipele. Noi poate avem a patra sansa, dar asa am zis si inainte de Olanda, in preliminarii, si am obtinut patru puncte. in fotbal nu se stie niciodata. Noi trebuie sa intram doar cu gandul la victorie si sper sa scoatem un rezultat bun din fiecare meci. Trebuie sa dam 150 la suta in fiecare meci.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.