Dumitru Tudor sustine ca negociaza cu Middlesbrough trecerea stelistului in Anglia, in timp ce oficialii din Ghencea spun ca impresarul fotbalistului este Victor Becali
Nicolae Dica este un obiectiv pentru multe cluburi din Europa in aceasta pauza de iarna, dar in afara disputei dintre ele, pentru a obtine semnatura jucatorului, a aparut si o galceava romaneasca, pe marginea dreptului de reprezentare al fotbalistului. Astfel, Dumitru Tudor, zis "Ciorba", a anuntat miercuri seara, la Londra, ca se afla in discutii avansate cu echipa engleza Middlesbrough, care ar oferi cinci milioane de euro Stelei si un salariu de un milion de euro anual pentru jucator.

Oficialii din Ghencea l-au atacat dur ieri dimineata pe Tudor, sustinand ca acesta nu este impresarul lui Dica si, prin urmare, nu poate sa negocieze transferul sau. Si de aici s-a iscat o intreaga cearta intre impresari, in scena intrand Victor Becali, cel desemnat recent de Gigi Becali ca fiind singurul indreptatit sa negocieze transferurile stelistilor, si Ana Maria Prodan, care sustine ca are contract de reprezentare a lui Dica si ca ea l-a mandatat pe "Ciorba" sa discute cu Middlesbrough.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.