Dinamo este gata pentru marele derby cu Steaua * Stelea si Fl. Petre se declara motivati de semiesecul "militarilor" de la Alba Iulia

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a mentionat ca rezultatul de egalitate al Stelei este mai putin important. "Important este meciul nostru direct, pentru ca in joc sunt puse mult mai multe puncte. Cum ei au castigat in tur, cred ca si noi avem puterea de a ne impune in Ghencea. In campionat, echipele sunt destul de echilibrate. Rezultatul Stelei la Alba Iulia este neasteptat pentru mine, dar in fotbal se poate orice. Steaua a dominat teritorial, si-a creat ocazii, a deschis scorul repede, dar a fost egalata la fel de repede", a spus Andone.

Tehnicianul dinamovist spera ca echipa sa sa nu primeasca gol in partida de duminica. "De inscris, eu cred ca vom inscrie. Problema este sa evoluam asa cum am facut-o in ultimele doua jocuri si sa nu dam sanse adversarului sa aiba ocazii de gol. Nu ne-ar multumi un egal, noi mergem sa castigam", a comentat Andone. Portarul Bogdan Stelea a declarat ieri ca titlul nu se va decide in urma meciului Steaua - Dinamo, care va avea loc duminica, in etapa a 19-a a Diviziei A. "Ar fi un pas important pentru noi daca am castiga, dar mai este mult de jucat. Trebuie sa castigam, dar daca facem egal trebuie sa stam sa asteptam si alte rezultate. Chiar daca invingem in Ghencea, nu suntem campioni", a spus Stelea, care a precizat ca se astepta ca Steaua sa clacheze la Alba Iulia.

"Imi doream acest lucru. Sigur, era posibil sa bata, dar putea sa si piarda. Pentru noi este bine. Acum suntem mai motivati, insa linistiti doar in sensul ca stim ca trebuie sa castigam", a mai declarat Stelea. Capitanul lui Dinamo, Florentin Petre, a declarat ca jucatorii dinamovisti nu sunt linistiti, pentru ca Steaua mai are doua meciuri restante. "Este normal sa ne gandim la tot ce e mai rau, pentru ca daca vor castiga, vor reveni pe primul loc si ne va fi mai greu. Meciul de duminica este important, apoi vom vedea. Nu cred ca acum se va decide campioana, mai sunt meciuri multe, trebuie sa nu pierdem nici o partida pana la sfirsitul campionatului, pentru ca orice se poate intampla. Nu mai exista diferente mari intre echipe", a comentat Petre.

"Vom merge la victorie, va fi mult mai usor pentru noi daca vom castiga. Suntem pregatiti sa jucam fotbal, nu calcam pe nimeni in picioare pentru ca n-avem cum, nu suntem luptatori de K1. Vom face tot posibilul sa-i facem fericiti pe suporteri, asta asteapta de mult timp, deoarece un meci cu Steaua nu se compara cu nimic", a mai spus Petre.

Altfel, conform protocolului semnat in toamna trecuta intre FC Dinamo si FC Steaua, gruparea din Soseaua Stefan cel Mare va primi pentru derby-ul de duminica 3200 de bilete la peluza a doua a stadionului din Ghencea, informeaza site-ul oficial al clubului dinamovist.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.