Poli Timisoara spera sa provoace, in ultima etapa a sezonului, prima infringere a liderului CFR Cluj.
Cel mai bulversat sezon din ultimii ani intra in pauza dinaintea reorganizarii. In premiera, provincia intervine abrupt la virful clasamentului, fapt ce i-a luat prin surprindere pe granzii Capitalei, inerti in fata ofensivei ceferistilor clujeni, secundati de Unirea Urziceni. Dupa ultima etapa a anului, Steaua pune ciinii pe „oile schioape“, in cautare de „miorite“, Dinamo pregateste asaltul pentru locul doi, iar Rapid cauta doua supervalori pentru detronarea CFR-ului. Pina atunci, Poli Timisoara ramine singura care poate sa simplifice calculele cu citeva zecimale.

Banatenii au pregatiti cite 25.000 de euro sub brad in cazul in care cistiga duminica meciul contra ardelenilor, cu care au incheiat la egalitate in tur. Importanta acordata ultimului derby al anului il motiveaza suplimentar pe tehnicianul clujenilor, Ioan Andone. „Ma bucur ca sintem apreciati. Noi in fiecare saptamina avem cite o provocare. Daca intelegem acest lucru, putem ajunge acolo unde ne dorim. Nu imi este frica de meciul cu Poli Timisoara, pentru ca eu i-am batut de multe ori. In plus, avem o revansa de luat dupa egalul pe care l-au obtinut in tur in fata noastra, cu mult noroc. Sint convins ca putem lua campionatul, dar o sa mai vedem. Ne vom si intari in aceasta iarna“, spune Andone, pe lista de achizitii a caruia se regasesc doar jucatori straini.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.