“A fost luat in considerare numarul de meciuri jucate. Vor lua prima maxima cei care au peste 75 la suta din meciurile jucate, printre ei aflandu-se Lobont, cu 95 la suta sau Goian, cu peste 80 la suta”, a anuntat presedintele FRF, Mircea Sandu.

“Nasul” si-a afirmat clar optiunea pentru titlul de cel mai bun fotbalist roman in 2007. “Dupa parerea mea, Mutu merita titlul de jucatorul anului. in preliminarii a fost unul dintre cei mai buni, a dat cele mai importante goluri pentru echipa nationala si a participat efectiv la aceasta calificare. Din acest punct de vedere e numarul unu, a jucat 85 la suta din meciurile de califiare”, a spus Sandu.

Se pare ca ziaristii din Firenze sunt de aceeasi parere cu boss-ul de la Casa Fotbalului, “Briliantul” primind, alaturi de portarul Fiorentinei, Sebastian Frey, titlul de cel mai bun sportiv din Toscana.

Chiar daca suma de bani pe care federatia o va incasa in anul urmator, cu ocazia Campionatului European, este de 12 milioane de euro, cheltuielile vor depasi aceasta suma cu aproximativ 500.000 de euro, din cauza anumitor investitii. Paradoxal, in 2007, FRF a inregistrat un profit de aproape 300.000 de euro.