Dupa achizitionarea suedezului Mikael Dorsin, de la Rosenborg, oficialii ardelenilor intentioneaza sa-i aduca la Cluj pe internationalii romani Paul Codrea si Cosmin Contra.

Presa din Italia a anuntat ieri faptul ca sefii “ceferistilor” au inaintat deja o oferta Sienei, pentru Codrea, insa negocierile pentru achizitionarea mijlocasului nu sunt avansate.

Situatia lui Contra este putin diferita, el fiind dorit si de Poli Timisoara, echipa care l-a vrut si anul trecut si de care este legat sufleteste, fiind banatean. Pana la aducerea celor doi “tricolori”, oficialii “ceferisti” se dau peste cap pentru a-i gasi casa la Cluj lui Dorsin.

“Il asteptam in aceste zile sa soseasca in Romania, sa cunoasca orasul si sa vedem unde ii vom gasi o locuinta”, a declarat presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan. Dorsin se va alatura lotului clujenilor la data de 8 ianuarie, atunci cand elevii lui Ioan Andone au programata vizita medicala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.