Fiecare jucator de la Poli Timisoara are promisi 25.000 de dolari pentru o victorie impotriva clujenilor.
Marian Iancu a brevetat la Timisoara primele „3 in 1“ pentru a face economii la bugetul clubului. Patronul clubului Poli a anuntat ca jucatorii sai vor incasa cite 25.000 de dolari pentru o victorie cu liderul CFR, dar a inclus la fondul de premiere si victoria obtinuta cu Steaua acasa si egalul cu Dinamo din Stefan cel Mare.

„Asa am considerat noi ca e bine, dar este un semnal pentru jucatori“, a declarat Iancu la un post de televiziune local. Fotbalistii banateni nu au primit primele pentru egalul cu Dinamo, scor 1-1, si victoria contra Stelei, 2-0, aproximativ 12.000 de dolari, pentru ca Marian Iancu s-a declarat in mai multe rinduri nemultumit de prestatiile jucatorilor sai. In alta ordine de idei, Iancu a anuntat ca este imposibil transferul lui Contra in iarna, astfel ca s-a reorientat spre Valentin Badoi de la Steaua, jucator dorit si de Razvan Lucescu la Brasov.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.