Dupa ce in sezonul trecut a facut furori la Energie Cottbus, Sergiu Radu are parte de un tur de campionat mai putin reusit la Wolfsburg.

Managerul Felix Magath il tine pe banca, motivul constand in faptul ca “Schija” a fost adus de fosta conducere.

Atacantul roman vrea cu insistenta sa plece, din iarna, la o echipa unde sa joace constant pentru a ramane in vederile lui Victor Piturca, inainte de Campionatul European. Potrivit cotidianului german “Bild”, chiar campioana Stuttgart este interesata de serviciile lui Sergiu, care ar putea deveni coleg cu Ciprian Marica.

Sergiu Radu a declarat ca a auzit de interesul celor de la Stuttgart: “Am auzit ca sunt pe lista lor dupa ce au ramas fara atacantul Cacau. Brazilianul s-a accidentat grav chiar in etapa trecuta, in meciul cu noi. Oricum, daca nu va fi Stuttgart, va fi alta echipa, pentru ca vreau neaparat, in iarna, sa plec la o grupare unde sa joc mai mult. Am o sansa sa evoluez la un campionat european si n-as vrea sa o ratez pentru ca Felix Magath nu vrea sa ma foloseasca”.

El spune ca e foarte bine ca va fi coechipier cu Marica: “Mi-ar fi mai usor sa ma adaptez. Am vorbit cu el dupa meciul de sambata. Ma bucur pentru el ca a marcat constant in ultima perioada, pentru ca avusese un inceput de sezon mai putin reusit. Dar, stiti cum se spune, ultima impresie conteaza”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.