Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat dupa finalul meciului castigat cu Otelul, scor 3-1, ca va propune ca actualul sezon al Ligii I sa nu se intrerupa in iarna.
“Sunt foarte fericit ca am facut un meci bun si pentru locul din clasament. A fost un meci greu, pentru ca a trebuit sa montam echipa dupa partida din Cupa Romaniei. As fi vrut sa nu se intrerupa campionatul si chiar voi propune acest lucru.

Sa jucam cu doua zile inainte de Craciun, imediat dupa Revelion, iar campionatul sa se termine in aprilie pentru echipa nationala. in acest moment suntem 60 la suta campioni si nu ne mai intereseaza ce fac ceilalti. Important este doar cum jucam noi. Lupta pentru locul doi este deschisa”, a spus Muresan. si antrenorul formatiei clujene, Ioan Andone, considera ca o pauza ar putea afecta avantul echipei sale. “Mai sunt multe meciuri si sper sa nu cedam, pentru ca toti vor sa se apropie de noi. Nu stiu cum reactionam daca pierdem, deoarece noi nu stim sa pierdem”, a spus Andone.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.