Legat de perioada nefasta traversata in campionatul intern, Steaua decoleaza, azi (ora 10.00), spre Londra cu un singur gand: acela de a nu trece prin “patania” (0-7) suferita anterior de Slavia Praga si de a evita astfel o infrangere rusinoasa in partida de maine, de pe “Emirates”, cu “tunarii” Arsenalului, din ultima etapa a grupei H a Ligii Campionilor.
“Nu conteaza ca patronul nostru nu ne va insoti in Anglia, important e sa nu ne temem de adversari, sa jucam cat mai bine si sa iesim cu fruntea sus la finalul meciului”, a spus in acest sens Ov. Petre.

“Nu avem nimic de pierdut, asa ca plecam la Londra cu dorinta de a obtine un rezultat favorabil si de a ne spala pacatele din intrecerea interna”, a completat atacantul Rica Neaga. Care, bazat pe esecul (intaiul) suferit de Arsenal in fata celor de la Middlesbrough, uita ca trupa lui Wenger ocupa fotoliul de lider in Premier League si ca, mai mult, si-a anuntat intentia de a incheia grupa H a Ligii Campionilor pe prima pozitie. Altfel, duelul de maine (ora 21.45, ProTV) va fi arbitrat de o brigada din Rusia, condusa de Iuri Baskakov.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.