"Am vazut meciul de pe San Siro si am simtit o mare suparare si durere in suflet", a declarat avocatul turc Baris Kaska intr-un interviu. Kaska este nemultumit de faptul ca Internazionale Milano a purtat un echipament alb cu o cruce rosie pe piept, ceea ce aminteste de cavalerii Templieri, care au avut un conflict cu popoarele musulmane.

Avocatul turc a afirmat ca a cerut anularea rezultatului obtinut de Internazionale in partida cu Fenerbahce, scor 3-0, din Liga Campionilor si ca prin purtarea respectivului echipament Inter si-a manifestat "o forma explicita de superioritate rasista si religioasa". Reprezentantii UEFA si FIFA ar putea sa fie obligati sa raspunda in fata unui judecator acuzatiilor avocatului turc.

Citeste si:

"Cum poate UEFA sa permita acest lucru? Cele trei goluri ale cruciatilor de la Inter trebuie anulate", a scris presa turca, in timp ce fanii echipei sustin ca echipa lor are sanse nule de a primi puncte in urma acelui meci.

Jucatorii clubului Inter Milano evolueaza in niste tricouri albe insciptionate pe piept cu o cruce rosie, pentru a marca implinirea a 100 de ani de la infiintarea formatiei. Inter a castigat cu 3-0 meciul impotriva Fenerbahce, disputat la 27 noiembrie in Grupa G a Ligii Campionilor.