Dinamo a avut la discretie trupa renegata de Gigi Becali, care reusise fapte de vitejie in fata Stelei si a Politehnicii Timisoara.
Nici Romeo Bunica si nici Gloria Buzau n-au mai reusit, contra lui Dinamo, sa repete jocurile contra Stelei, din campionat, si contra Politehnicii Timisoara, din Cupa Romaniei-Timisoreana. In Stefan cel Mare, trupa renegata de Gigi Becali s-a pierdut in ceata in fata „ciinilor“, reveniti, cel putin pentru o zi, pe pozitia secunda a clasamentului. „A fost un joc foarte bun, pe care l-am dominat cap-coada. Am avut 12 ocazii mari, trei bare, doar doua goluri. Jocul bun de azi (n.r. - simbata) ne da sperante pentru saptamina viitoare, cind jucam in deplasare cu FC Vaslui. Cred ca vom face o figura frumoasa. Cred ca echipa si-a intrat in mina“, a caracterizat antrenorul bucurestenilor, Cornel Talnar, primul meci al returului si penultimul al anului. Rezerva de lux in partida contra Gloriei, atacantul Ionel Danciulescu a reusit sa inscrie al doilea gol al „ciinilor“, dupa ce Florin Bratu deschisese scorul, si punctul cu numarul 100 in tricoul lui Dinamo.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.