Echipa lui Lacatus a incheiat meciul de la Piatra Neamt in propriul careu, aparand cu frenezie semigolul realizat de Vali Badea in prima repriza.

Cine ar fi crezut ca Steaua va ajunge sa traga cu dintii de un 1-0 la Piatra Neamt, care nici n-o lasa in viata, dar nici nu-i readuce gloria de altadata?

Cine sa fi crezut ca Gigi Becali investeste bani la echipa, aducand fotbalisti - jumatate dintre ei - care nu au loc nici la echipele secunde ale celor mai cunoscute formatii din provincie, iar apoi spune ca Steaua lui nu merita atatea puncte in clasament?

Ei bine, chiar asa sta situatia. Steaua trage de ea in prima Liga ca sa supravietuiasca si sa adune ce poate si de pe unde se mai poate. in nici un caz nu are un obiectiv anume, dupa ce le-a ratat pe toate.

Jumatatea de gol al lui Vali Badea (19) tine insa echipa lui Becali in viata, atat cat se mai poate respira pana la modificarile majore care sunt anuntate peste iarna in vestiarul din Ghencea.

Rezultate slabe, bani multi, ambitii prea putine sau inexistente si orgolii daramate. Cam de aici incepe reconstructia unei echipe, care a ajuns sa nu mai creada in nimic. Doar in puncte ciugulite, ca o gaina flamanda, dar izgonita din cotet de un cocos turbat!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.