Administratorul delegat al lui Dinamo a declarat ieri ca ar fi preferat ca ultimele doua meciuri din Liga I programate in acest an sa se dispute in luna februarie, cand echipa ar fi beneficiat de o "pregatire normala", informeaza site-ul oficial al gruparii "alb-rosii".
"Pe mine nu ma intereseaza dedesubturile pentru ca nu am fost miner, desi mi-ar fi placut. Imi place suprafata si e asa cum e. Incepem returul. Nu mai vreau sa insist asupra problemelor cu care ne confruntam. Dorim sa rezolvam acest meci in favoarea noastra. As fi preferat sa jucam aceasta partida in 23 februarie avand in vedere posibilitatea echipei de a avea o pregatire normala. Este un meci greu, dar care putea fi usor daca Dinamo avea un parcurs normal", a declarat Dinu, care a preluat si responsabilitati tehnice de la numirea lui Cornel Talnar in functia de antrenor principal. Dinu spune despre Mircea Lucescu, care a anuntat ca s-ar putea retrage din activitatea de antrenor in 2009, ca este de apreciat ca a rezistat mult timp la un nivel inalt. "Viata de antrenor te usuca. Cine nu a fost antrenor nu stie. Aceasta meserie te epuizeaza. Lucescu este un antrenor incontestabil, de mare valoare. Ii doresc multa sanatate si e de apreciat ca a rezistat atata la cel mai inalt nivel. Este o exceptie", a spus Dinu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.