Ros-albastrii au pierdut a doua oara in acest sezon cu Unirea, joi seara fiind eliminati din Cupa Romaniei

Echipa din Ghencea a pierdut cu 0-2 meciul cu Unirea Urziceni si a fost eliminata din Cupa Romaniei in faza optimilor de finala, gruparea ialomiteana reusind accederea in "sferturile" competitiei. Ros-albastrii au trimis pe teren o echipa cu jucatori mai putin folositi in acest sezon, printre care Vatca, E. Ninu, Golanski si Bicfalvi, iar din minutul 73 l-au pierdut pe Badoi, eliminat dupa un fault dur asupra lui Ricardo. A fost primul meci disputat in nocturna la Urziceni. De la partida au lipsit presedintele executiv al Unirii, Mihai Stoica, care a avut temperatura, si finantatorul stelist Gigi Becali.

Lacatus: "M-am simtit umilit!"

Antrenorul stelist a declarat ca s-a simtit umilit la meciul cu Unirea si a afirmat ca si jucatorii sai ar trebui sa se simta la fel. "Unirea a meritat victoria. Ei au alergat mai mult, au fost mai agresivi si au stiut sa profite de unele greseli. Dupa pauza s-au distantat, a venit si acel cartonas rosu si era greu sa mai remontam. Au avut ocazii mai multe si ii felicit. Sunt nemultumit de modul de abordare a jocului, de seriozitatea de care trebuie sa dea dovada jucatorii, indiferent cu cine joci. Din pacate, cand nu tratezi fotbalul cum trebuie, te pedepseste. Tot spunem ca trebuie sa invatam din greseli, dar vad ca nu reusim si este un semnal de alarma. Mai rau de atat nu cred ca se poate. Cum poti sa te simti cand vezi ce se intampla? M-am simtit umilit si acelasi lucru ar trebui sa-l simta si jucatorii", a declarat Lacatus, in timp ce managerul sportiv Adrian Ilie a spus ca eliminarea din competitie este normala dupa modul in care echipa "ros-albastra" a evoluat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.