Campionii si-l doresc pe Razvan antrenor principal si pe tatal lui, Mircea, manager general. Ultimul nu ar zice nu, dar il vrea afara pe Cornel Dinu.
Mircea Lucescu ar accepta o revenire la Dinamo, mai ales ca ar putea face un proiect de viitor alaturi de fiul sau, dar a pus conditii: Dinu Gheorghe sa fie presedinte, iar Cornel Dinu si Vasile Turcu sa fie indepartati din staff. Cu ultimele doua doleante nu este de acord insa Cristi Borcea, care-i datoreaza "Procurorului" ascensiunea din ograda "cainilor".

Pe zi ce trece, devine tot mai limpede ca oficialii echipei Dinamo isi cauta antrenor de valoare pentru a ataca returul in forta. Pe langa pistele Andone si Sabau, oficialii "cainilor" n-au renuntat nici la varianta Razvan Lucescu. Pentru a-l convinge pe antrenorul Brasovului caccepte oferta, conducatorii dinamovistilor i-au propus lui Mircea Lucescu sa revina in fotbalul romanesc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.