Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a spus ca gruparea greaca Olympiakos Pireu nu are destui bani ca sa il achizitioneze pe atacantul argentinian, Christian Fabbiani.
Oficialul clubului de prima liga spune ca pretul lui Fabbiani creste cu fiecare zi cat acesta este legitimat la CFR. "Abia l-am cumparat pe Fabiani si nu avem de gand sa-l vindem. L-am luat cu 2,2 milioane de dolari tocmai pentru a castiga titlul si pentru a avea un parcurs cat mai lung in Liga Campionilor. Pretul lui, ca si al altor jucatori de la CFR, creste cu fiecare zi. Eu cred ca Olympiakos nu are destui bani sa-l cumpere acum pe Fabiani", a declarat, foarte sigur pe el, Muresan.

Pe lista se mai afla Dica si Nesu

Cotidianul grec, "Goal News", a anuntat, in editia de miercuri, ca directorul tehnic al echipei Olympiakos Pireu, sarbul Ilia Ivici, i-a urmarit pe jucatorii Nicolae Dica si Mihai Nesu, la meciul pe care Steaua l-a disputat, la inceputul saptamanii, impotriva formatiei Gloria Bistrita. Potrivit sursei citate, Ivici ar fi discutat deja cu un agent de jucatori despre Dica, Nesu si ati trei sau patru fotbalisti, dar si despre atacantul argentinian al liderului CFR Cluj, Christian Fabbiani. Masivul atacant din Tara Tangoului a inscris sapte goluri in turul Ligii I, fiind al doilea marcator pentru gruparea din Gruia. Fotbalistul a fost transferat cvara, pentru suma de 2,2 milioane de dolari, de la gruparea argentiniana Lanus.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.