Fotbalistul Cosmin Contra a fost condamnat de Judecatoria Timisoara la un an cu suspendare si plata a 20.000 de lei pentru agresarea unui politist, potrivit avocatului agentului de politie, informeaza NewsIn.

Cosmin Contra a fost condamnat la un an cu suspendare si plata a 20.000 de lei pentru agresarea politistului Adrian Beleiu, cu care a intrat in conflict anul trecut, in urma unui accident pe care sotia fotbalistului l-a avut cu masina. “A fost condamnat de Judecatoria Timisoara la un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a lovit un politist in iunie 2006 si trebuie sa plateasca 20.000 de lei politistului”, a declarat avocatul lui Beleiu, Florin Kovacs.

In luna iunie a anului trecut, sotia fotbalistului si un agent de la Politia Transporturi au avut un accident usor care a degenerat intr-un scandal. Masina Alinei Contra a fost tamponata usor din spate de cea a agentului Adrian Beleiu. Din cauza accidentului produs, Contra, sosit imediat la fata locului, nu si-a mai putut stapani nervii si s-a razbunat pe politist. Politistul l-a dat in judecata pe "Gurita", afirmand ca fotbalistul i-a spart nasul, gura si i-a rupt un dinte, dupa ce i-a lovit usor masina sotiei lui Contra.

Incidentul nu este singular in cazul lui Cosmin Contra. La sfarsitul lui 2005, Contra a fost pe punctul de a se lua la bataie cu portarul lui Getafe, Juan Catalayund, si cu un alt fotbalist, Parades, dupa ce romanul a avut cateva intrari dure la antrenamente, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.