Antrenorul stelist a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Gigi Becali si-a protejat intotdeauna fotbalistii, dezmintind astfel unele informatii vehiculate in presa conform carora i-ar fi amenintat si injurat pe jucatori.
"Gigi sa-i ameninte pe jucatori? De ce? Prin ce a facut a demonstrat ca e de partea jucatorilor, a incercat intotdeauna sa-i tina ca intr-un glob de cristal. Spune tot timpul ca jucatorii sunt luptatorii lui, soldatii lui, apreciaza munca si nu cred ca s-ar pune problema sa se ia de un jucator cu rea intentie. Fiecare poate sa reproseze ceva cand nu e multumit de randamentul unui jucator, dar pana la amenintari si injuraturi e drum lung", a spus Lacatus.

"Fiara" doreste ca echipa sa sa demonstreze in partida din "optimile" Cupei Romaniei, contra Unirii Urziceni, ca meciurile mai slabe din campionat au fost doar accidente: "Ne dorim sa castigam toate meciurile pe care le mai avem pana la finalul anului indiferent daca e vorba de Cupa Romaniei, Liga Campionilor sau campionat. Acest lucru depinde in mare masura de noi. Nu va fi deloc usor la Urziceni, dar si jucatorii isi doresc sa demonstreze ca ceea ce s-a intamplat in campionat a fost un accident si vor incerca sa obtina victoria".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.