Cotidianul spaniol "AS" scrie ca echipa McLaren-Mercedes i-a facut o propunere surprinzatoare lui Fernando Alonso oferindu-i un an de contract, la doar o luna de la rezilierea intelegerii, insa subliniaza ca pilotul nu este dispus sa accepte promisiunile lui Ron Dennis, cel cu care nu s-a inteles deloc pe durata sederii la team-ul anglo-german.

"Nu sunt trei echipele care se lupta pentru Alonso, ci patru. Lupta ofertelor si a contraofertelor creste, iar dupa Red Bull, Toyota si Renault, spaniolul s-a trezit cu surprinzatorul "cantec de sirena" al fostei sale echipe, McLaren. Patronul, Ron Dennis, a intalnit o puternica opozitie din partea sponsorilor la decizia de a renunta la Alonso. Dupa ce l-a numit pe Alonso santajist, tradator, dupa ce a pus in discutie talentul sau de pilot si l-a considerat personajul negativ in 2007, in urma cu cateva zile, i-a propus un contract pentru doar un an. "Cu aceleasi conditii economice si sportive de dinainte", scriu jurnalistii spanioli.

Spaniolul nu ia oferta in serios

Alonso nu si-a putut stapani rasul cand a auzit de oferta, iar apoi a solicitat o intelegere scrisa in privinta tuturor schimbarilor pe care le vrea pentru a se intoarce. Fernando vrea sa-si realizeze propria strategie in cursa, fara implicarea lui Lewis Hamilton, si sa primeasca garantii ca nu se vor mai intampla lucrurile de anul trecut. Cu toate acestea, spaniolul nu cdispus sa revina atat timp cat Ron Dennis conduce McLaren, astfel ca revenirea este aproape imposibila.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.