Castigatorul Raliului Brasovului, Dan Gartofan, a acuzat vehement Federatia Romana de Automobilism (FRA) la finalul primei etape a Campionatului National de raliuri. "Nu inteleg, am discutat toata vara despre nemultumirile noastre, pentru ca acum sa constatam ca nu s-a facut nimic. Am plecat de la ce, sa ajungem unde? Iar suntem ai nimanui, iar suntem niste gunoaie aruncate la marginea orasului, iar suntem niste tigani de care nu a auzit nimeni? S-au cumparat doua cronometre, dar startul tot de mana s-a luat. Asta este federatia noua... fara un sfert, sau cat e ceasul?!", a spus, ironic, pilotul.

Dan Gartofan a subliniat ca vina slabei organizari a competitiei nu este a clubului Auto Blic Brasov, organizatorul raliului, ci a FRA. Spusele castigatorului au fost intarite si de ocupantul locului al doilea, Emanuel Ilina, care spune ca nu este nici o schimbare in bine de cand noua federatie a preluat organizarea Campionatului National. Pilotul Bogdan Marisca, ocupantul locului al treilea in Raliul Brasovului, a precizat ca dreptul la vot este singurul avantaj al noii federatii.

"Aici avem dreptul sa votam, cred ca este singurul avantaj al noii federatii, in rest, problemele raman aceleasi ca intotdeauna. Nu ne convine programul Campionatului National, am solicitat sa nu mai avem curse din doua in doua saptamani, pentru ca timpul de pregatire este prea scurt. Am cerut sa nu se suprapuna peste caledarul Formulei 1. Ne plangem de ani intregi, dar degeaba", a spus pilotul


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.