Vicepresedintele Clubului Poli Timisoara, Emil Rosianu si patronul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, au fost audiati in aceasta dimineata de DNA, intr-un dosar in care procurorii ancheteaza posibile fapte de coruptie din sezonul competitional al Ligii I 2006-2007, informeaza NewsIn.
"Mi s-a spus ca am fost chemat pentru a mi se spune ca mi s-au ascultat telefoanele in legatura cu posibile sume de bani date echipelor adverse drept motivare", a declarat Emil Rosianu la iesirea de la audieri.

Patronul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota a spus si el ca a fost chemat pentru aceleasi posibile fapte. "Mi s-a prezentat faptul ca au fost ascultate telefoanele si ca procurorii s-au autosesizat din presa cu privire la posibile sume de bani date echipelor adverse. De asemenea, mi s-a spus ca pentru acelasi lucru vor fi chemati la DNA toti presedintii din Liga I, sezonul competitional 2006-2007", a declarat Alin Simota la iesirea de la DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.