Tehnicianul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, intentioneaza sa cumpere o proprietate in valoare de 8,7 milioane de euro in localitatea Oxshott din Surrey. Proprietatea ii apartine jucatorului de golf Colin Montgomerie si include o vila cu trei etaje, opt dormitoare si sapte bai, o piscina acoperita, terenuri de tenis si gradini. Montgomerie a scos-o la vanzare dupa ce a divortat de sotia sa, Eimear. "Jose vrea o casa la tara, unde sa se poata relaxa impreuna cu familia. Aceasta proprietate este exact ce cauta. El va face in curand o oferta", a afirmat o sursa din anturajul antrenorului portughez.

Mourinho, care are 42 de ani si castiga anual 7,2 milioane de euro, are o casa la Londra, in Eaton Square, si una la Setubal, in Portugalia. El este casatorit cu Tami, in varsta de 39 de ani, si are doi copii, Matilde (9 ani) si Jose (5 ani).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.