Sahtiorul lui Mircea Lucescu joaca diseara contra portughezilor de la Benfica Lisabona sansa de a merge mai departe in primavara Ligii Campionilor.

Pentru a iesi din grupe, elevii antrenorului roman sunt obligati sa invinga pe teren propriu formatia lusitana, iar in celalalt meci al grupei, Milan trebuie sa castige pe San Siro impotriva celor de la Celtic Glasgow.

“Cea mai mare problema a noastra e lipsa de concentrare in fata portii. Ratam prea multe ocazii si irosim situatii clare de gol. De aceea am lucrat foarte mult la psihicul jucatorilor in aceste zile”, a explicat Mircea Lucescu.

“Suntem constienti ca si adversarii isi doresc sa mearga mai departe si ca vor da totul pe teren. Am studiat foarte atent evolutiile lor cu Milan si Celtic si stim partile slabe. Portughezii au un joc foarte bine organizat si tacticizat. in mod sigur, pentru a-I invinge trebuie sa fim in cea mai buna forma”, a incheiat antrenorul lui sahtior.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.