Surpriza cea mare a acestiu sezon o prezinta Unirea Urziceni care a fost infranta pe teren propriu de catre Dacia Mioveni cu scorul de 0-2.

Victoria i-a luat prin surprindere inclusiv pe oaspeti. „Nu credeam ca vom invinge, dar eram pregatiti sa facem un meci bun. Ii felicit pe jucatori, au jucat foarte bine“, a recunoscut Sorin Cirtu, in timp ce, pentru omologul sau de la Urziceni, Dan Petrescu, infringerea a venit ca o materializare a unor asteptari mai vechi: „Era clar ca intr-o zi vom pierde si pe terenul propriu“, relateaza Cotidianul.

Cea de-a doua surpriza vine din partea Stelei care nu a reusit sa obtina decat o remiza (1-1) in fata Gloriei buzau, lucru care l-a enervat foaret tare pe patronul Gigi Becali.

Conform Ziua, finantaorul stelei, Gigi Becali a declarat: 'Sunt suparat, ce s-a intamplat la Buzau este ca si cand aveti o prietena, o luati ca sora, ii dai sa manance, sa bea, o trimiti la sala de forta ca sa se lupte cu dusmanii si apoi vine si te impusca atunci cand dormi! Cam asa s-a intamplat. Eu nu am facut niciodata un blat si am demonstrat-o chiar la Buzau, dar in viata mea nu m-am simtit asa de umilit si atat de prost, e ca si cum ti-ai da palme singur!'

"M-a impresionat si pe mine, numai ca in viata nu poti sa musti niciodata mana care te hraneste! E vorba de caracter, nu m-am dus eu sa le spun sa piarda meciul, dar ei stiau ce au de facut! Stie lumea cum sta treaba la Buzau, numai ca nu putem sa le spunem asa pe fata! Nu stiu daca o mai prindem pe CFR, daca o sa joace Buzaul cu ei asa si o sa-i bata... Asta credeam, ca marele patron Costel Bucur, prietenul ala al meu, se bate cu Dinamo, cu CFR, dar vad ca a mancat bataie cu ei! Prietenul meu cu Steaua a fost cel mai puternic! De-aia prietenul meu a bagat vreo trei milioane, ca sa incurce Rapidul in Giulesti, ca sa-l bata pe Becali! Baga tu vreo trei milioane, ca sa te bati singur! Fane Stoica o sa primeasca o prima mare, ca a facut egal cu Steaua, o sa-i dubleze salariul!", a spus Gigi Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.