Clubul spaniol Real Madrid este dispus sa ofere suma de 17 milioane de euro plus un jucator pentru transferul atacantului roman Adrian Mutu, dar clubul Fiorentina refuza sa negocieze, potrivit cotidianului La Nazione, citat de Firenzeviola.it.

Potrivit sursei citate, clubul Real Madrid vrea sa formuleze si o oferta oficiala in urmatoarele zile, fiind dispus sa ofere 17 milioane si un jucator la alegerea lui Prandelli. Oficialii Fiorentinei, in frunte cu Pantaleo Corvino, i-au anuntat pe oficialii gruparii spaniole ca nu se pune problema ca Mutu sa fie vandut, indiferent de suma oferita.

Acum cateva zile, presa italiana a mai scris de interesul lui Real Madrid, care vrea sa-i ofere lui Mutu un salariu anual de 4,5 milioane de euro, de aproape trei ori mai mult decat primeste la formatia italiana, informeaza NewsIn.

Adrian Mutu evolueaza la Fiorentina din 2006 si a mai jucat la echipele precum Internazionale, Verona, Parma, Chelsea si Juventus. Internationalul roman mai are contract cu actuala sa echipa pana in vara lui 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.