Presedintele Traian Basescu l-a decorat astazi pe Lucian Bute cu Ordinul Sportiv clasa I, iar sportivul i-a dat cadou sefului statului o pereche de manusi de box, informeaza NewsIn.

"Tin sa-ti multumesc mult ca dupa Leu, Doroftei, iata urmeaza Lucian Bute, un alt roman care a facut din lupta cinstita, dreapta, din lupta, din performanta, un mod de viata. Iti multumesc pentru bucuria pe care ai adus-o romanilor, cu certitudine mult mai multa decat aduc oamenii politici. Iti doresc in continuare sa-ti mentii titlul si poate gala din februarie va fi la Bucuresti sau in Romania. Ne-am dori mult sa te sustinem direct", a precizat seful statului.

La randul sau, Bute, vizibil emotionat, i-a multumit presedintelui pentru disctinctie. "Sunt mandru ca sunt roman. Voi face performanta pentru tara noastra", a declarat boxerul.

Sportivul i-a oferit la randul sau presedintelui, o pereche de manusi de box. "Lucian spune ca sunt bune pentru lupta politica", a spus razand Basescu. De altfel, seful statului a tinut sa remarce ca la Bute "modestia impresioneaza mai mult decat performanta".

Lucian Bute a castigat, pe 19 octombrie 2007, titlul mondial profesionist categoria super mijlocie versiunea International Boxing Federation.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.