Organele de ordine admit ca fac tot mai greu fata valului de violente ale suporterilor si vor sa nu mai permita galeriilor oaspete sa faca deplasarea la meciurile importante
Cel putin la nivel declarativ, Jandarmeria si LPF sunt decise sa aduca linistea pe stadioane si in afara acestora dupa modelul italian, unul extrem de dur. Astfel, atat Dragomir, cat si oamenii care asigura ordinea publica anunta ca intentioneaza ca, la meciurile cu grad mare de risc, gen Steaua-Dinamo, Rapid-Steaua, dar si la derby-urile locale, CFR Cluj - "U" Cluj, sa nu mai permita suporterilor oaspeti sa vina la stadion. Adica sa nu le mai vanda bilete la casele stadionului propriu si sa nu fie lasati sa se organizeze si sa plece spre arena rivalilor. Masura este una fara precedent, insa necesara, tinand cont de evenimentele tot mai grave care au loc in Bucuresti mai ales in zile cu astfel de derby-uri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.