Directorul tehnic al "marinarilor" se va ocupa si de pregatirea echipei constantene, inlocuindu-l in functia de antrenor principal pe Constantin Gache.
"Toate prerogativele de antrenor si cele de director tehnic sunt de acum ale lui Ion Marin. Secunzilor lui Gache, Cristian Mustaca, Ion Rauta si Cristian Camui, li s-a acceptat demisia, ei putand ramane doar daca vor fi doriti de noul antrenor", a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, Mihai Daraban, vicepresedintele Consiliului Director.

Daraban i-a avertizat pe jucatorii echipei ca trebuie sa-si schimbe mentalitatea, daca doresc sa ramana la Farul. "Aceasta modalitate de a toca antrenorii trebuie sa inceteze. In perioada cand Ion Marin a antrenat pe Farul ne-am aflat in prima parte a clasamentului. Acum, jucatorii trebuie sa inteleaga ca nu se mai poate asa si le-am transmis ca modelul CFR Cluj va fi urmat si de alte echipe, pentru ca trebuie schimbata in primul rand mentalitatea. Daca jucatorii nu vor respecta ce li se cere, <<tsunami>> va veni de acum la ei! Cei care au venit in vara sunt mai buni decat cei care au plecat", a mai spus oficialul constantean.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.