Presedintele Nicolae Badea a anuntat ieri ca administratorul delegat este cel care conduce echipa tehnica, "Mister" zice ca Talnar e principal, iar el va ajuta "cu un gand ce tine de experienta"
Apele s-au limpezit si nu prea in Stefan cel Mare dupa infrangerea de sambata, din Ghencea, urmata de demisia lui Walter Zenga. Dupa ce duminica s-a anuntat o conducere tehnica formata din antrenorul Cornel Talnar si supervizorul Cornel Dinu, ieri, presedintele Nicolae Badea a precizat ca Dinu va fi primul din ierarhia staff-ului tehnic, "Tantarul" fiind un fel de secund, si ca cei doi nu reprezinta doar o solutie de avarie pana in iarna. Dinu l-a contrazis insa pe seful CA, precizand ca Talnar se va ocupa de echipa, iar el doar va ajuta cu sfaturi. Ramane de vazut cum va iesi din ceata intr-o asemenea situatie o trupa si asa debusolata.

"Am precizat: responsabilitatea si decizia domnului Cornel Dinu, care va conduce intreaga activitate tehnica, impreuna cu Cornel Talnar si cu ceilalti tehnicieni care continua activitatea in club, tehnicieni care lucreaza acum la echipa ii cunosc pe jucatori, au lucrat cu ei de-a lungul timpului. Este o solutie reala, nu un provizorat", a declarat Badea ieri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.