Reprezentantii echipelor din grupa Romaniei se intilnesc pe 8 decembrie in Austria pentru a stabili programul preliminariilor Campionatului Mondial din 2010.
Reprezentantii Frantei, Romaniei, Serbiei, Austriei, Lituaniei si Insulelor Feroe se vor intilni pe 8 decembrie, la Viena, pentru a stabili programul meciurilor din grupa a VII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010. In cazul in care nu se va ajunge la o varianta care sa convina tuturor se vor relua discutiile, un raspuns oficial urmind sa ajunga la FIFA pina pe 10 ianuarie. Daca acest lucru nu se intimpla, forul mondial va stabili programul grupei cu ajutorul computerului. Victor Piturca si Mircea Sandu si-ar dori ca meciurile considerate mai usoare, cele cu Lituania si Feroe, sa fie plasate la inceputul campaniei. Ar fi un program asemanator cu cel din preliminariile CE 2008, cind partidele cu Olanda au fost plasate in momente in care echipa avea moralul consolidat de victorii la echipele de mina a doua.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.